Τιμητική βράβευση της KERABOSS CARS MANUFACTURING με το “Χρυσό Βραβείο Αξιοποίησης Πόρων” στο Φεστιβαλ Επιχειρηματικότητας GRBossible για την κατασκευή του αυτοκινήτου KERABOSS

Η εταιρεία KERABOSS CARS MANUFACTURING τιμήθηκε με το “Χρυσό Βραβείο Αξιοποίησης Πόρων” για την κατασκευή του πρώτου Ελληνικού Πιστοποιημένου Επιβατικού Αυτοκινήτου, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Επιχειρημετικότητας GRBossible που διοργανώνεται καθε χρόνο από την Skywalker και φέτος διεξήχθη κατα στις 8 & 9 Δεκεμβρίου στο “Σεράφειο”.

“…….Επειδή το ευχαριστώ δεν είναι αυτονόητο, θέλω να σας ευχαριστήσω, για την τιμή που μας κάνατε, να σας ευχαριστήσω για τις ωραίες στιγμές που μας χαρίσατε, σαφέστατα για την ευκαιρία που μας, δώσατε να γνωρίσουμε τον κύριο Πιτερ Οικονομίδη και βεβαίως για την ευκαιρία που μας δώσατε, να γνωρίσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Που δημιουργούν, που μας δώσανε χαρά, μια μεγάλη αγκαλιά και σας εύχομαι όλα αυτά που μας δώσατε να σας γυρίσουν πολλαπλάσια και το ραντεβού με την επιτυχία σας περιμένει αυτό να το ξέρετε. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ……” Ανέφερε χαρακτηριστηκά η Στέλλα Κεραμπός.

Πατήστε για την ομιλία της Stella Keraboss κατα την διάρκεια του φεστιβαλ 8 & 9 Δεκεμβρίου 2023

Για περισσότερα νέα, εξελίξεις και πληροφορίες για τα αυτοκίνητα #KERABOSS,

Περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβαλ #GRBossible, μπορείτε να βρείτε στην σελίδα bossible.gr