“KERABOSS” ο Νέος Δυνατός Σύμμαχος και για τους επαγγελματίες των Rent a Car εντός και εκτός Ελλάδος.

Στιβαρό-Απολαυστικό-Συναρπαστικό-Αξιόπιστο

Το “KERABOSS“ αποτελεί δυναμικό και απόλυτο «εργαλείο» για τους επαγγελματίες των Rent a Car, ειδικότερα αυτούς που δεν είναι ακολουθητές, που ξεχωρίζουν και πρωτοτυπούν πάντα με την επιχειρηματική τους διαίσθηση, που αποφεύγουν τον ανταγωνισμό  προσπαθώντας να βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά από την μάζα.

Αυτό μπορούν να σας το προσφέρουν Μόνο τα εντελώς ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΣΤΙΒΑΡΑ και ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ αυτοκίνητα “KERABOSS”, που δεν υπάρχουν άλλα όμοια τους!

Εντάσσοντας στον στόλο των οχημάτων σας, το Ελληνικό αυτοκίνητο “KERABOSS, παρέχετε στους τουρίστες-πελάτες σας, την ευκαιρία να νιώσουν την Συναρπαστική τρέλα του καλοκαιριού και 100% Ελληνικές διακοπές. Δημιουργώντας τους ωραίες και διαφορετικές αναμνήσεις, με τα ιδιαίτερα και ξεχωριστής εμφανίσεως αυτοκίνητα “KERABOSS”, που δεν τα έχουν στην χώρα τους, στην ρουτίνα της καθημερινότητα τους.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, στα νησιά που επισκεφθήκαμε κάποια “Rent a Car”, για να δουν και από κοντά το αυτοκίνητο “KERABOSS”, είδαμε τον ενθουσιασμό των τουριστών, όταν το έβλεπαν ξαφνικά μπροστά τους.

Tα rent a car για επιτόπιο «τεστ», ρωτούσαν τους πελάτες τους, εάν τους αρέσει και εάν θα το ενοικίαζαν για τις διακοπές τους και εκείνοι αναφωνούσαν με ενθουσιασμό, Greek Holidays 100% Greek Car! Greek Island! ζητώντας εάν υπήρχε ήδη κάποιο να το ενοικιάσουν αμέσως!

Αξιοποιήστε την δύναμη του “KERABOSS Και επενδύστε στην επιτυχία !

Πάρτε την καλύτερη απόφαση επιλέγοντας το “KERABOSS”  που θα σας Δικαιώσει ! για την επιλογή σας, με εξαιρετικές αποδόσεις.

 Όπως Δικαίωσε ήδη και όσους το επέλεξαν, στο νησί της Κω, που έκανε το επιτυχημένο καλοκαιρινό ντεμπούτο του. Με την επιχειρηματική τους διορατικότητα, πρόλαβαν να το εντάξουν στον στόλο τους, την σεζόν που πέρασε, δείχνοντας τους την αξία του.

Αποδείχτηκε, – όπως και οι ίδιοι επιβεβαίωσαν,- το πιο κερδοφόρο όχημα του στόλου τους, με ρεκόρ ημερών ενοικίασης και τιμής, ακόμα και στην δύσκολη φετινή σεζόν, που ξεκίνησε με καθυστέρηση, όπως πολύ καλά γνωρίζετε.

*****

Για να αντιληφθείτε καλύτερα,

την ΔΥΝΑΜΙΚΗ του  “KERABOSS”, τον θαυμασμό και την τρέλα που  προκαλεί στους τουρίστες, κάποιοι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το νοικιάσουν για ολόκληρη ημέρα, το νοικιάζουν για λίγες ώρες, ώστε να φωτογραφιθούν μαζί  του και να θυμούνται αυτοί και οι φίλοι τους τις ωραίες και ιδιαίτερες διακοπές που έκαναν στην Ελλάδα.

Πάνω από τον Ανταγωνισμό !

Η ξεχωριστή εμφάνιση του “KERABOSS” σε συνδυασμό με τον περιορισμένο αριθμό αυτοκίνητων που παράγονται, θα το καθιστά πάντα  ιδιαίτερο και μη συνηθισμένο προϊόνΧωρίς να είναι ανταγωνιστικό μεταξύ των επαγγελματιών των Rent a Car, γιατί είναι πάντα λίγα, λόγω της χειροποίητης κατασκευής τους και της περιορισμένης παραγωγής.

Το KERABOSS είναι ο πιστός σας φίλος και Συνεργάτης, που δεν θα σας προδώσει ποτέ, για όλα τα χρόνια που θα το χρησιμοποιείται ως εργαλείο της δουλειάς σας.

Και επειδή τα “KERABOSS” είναι για 365 ημέρες, θα ζείτε και εσείς μαζί του και τις χειμερινές, δικές σας, διακοπές.

Ανθεκτικό στις φθορές του χρόνου. Πάντα σαν καινούργιο.

Τα υλικά κατασκευής του, όπως το πολυεστερικό του αμάξωμα και το γαλβανιζέ σασί του, δεν σκουριάζουν , δεν σαπίζουν, παραμένουν σχεδόν αλώβητα από το αλάτι της θάλασσας.  Προσφέροντας μακροζωία και πολύ μικρή ασχολία για συντήρηση.

Αυτό αποτελεί ένα επιπλέον πλεονέκτημα που καθιστά τα οχήματα KERABOSS, ιδανικά και για τα γραφεία ενοικιάσεων οχημάτων στα νησιά μας.

«Μεταμορφώστε» το όπως και όποτε θέλετε

Ο cabrio – με πολύ ιδιαίτερο τρόπο σχεδιασμός του-,  επιτρέπει διάφορες «μεταμορφώσεις», ανάλογα με το τι επιθυμείτε.

Η μπροστινή κουκούλα, ανοίγει σε 2 επίπεδα, μισή ή ολόκληρη και το πίσω  τζάμι (soft Top) μαζεύεται δημιουργώντας μια απίθανη turbo ροή φυσικού αέρος.

Στο πίσω καπόμπορούν να καθίσουν άτομα και να απολαύσουν το καφέ τους ή το snack τους.

Τα καθίσματα είναι και ανακλινόμενα και πέφτουν μπροστά, στην πλάτη των οποίων ακουμπάς και ξαπλώνεις σε όλο το μήκος του αυτοκινήτου, σε κάποια στιγμή που θέλεις να ξεκουραστείς ή να απολαύσεις ένα ωραίο δειλινό ή και τα αστέρια.

Επιπλέον αποσπώνται σε στάδια ή όλα μαζί εάν θέλετε, οι πόρτες , το καμπινάκι και η κουκούλα και μένει έως και Super Cabrio με τα Roll Bar για το απόλυτο “Summer Editon”.

Βιομηχανικά εξελιγμένη κατασκευή στην κατηγορία “Limited Edition” αυτοκινήτων.

Η εμφανισιακή του ιδιαιτερότητα, σε συνάρτηση με τον περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων που παράγονται, το κατατάσσει στην κατηγορία των “Limited Edition” αυτοκινήτων, που όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει θα είναι πάντα λίγα, χωρίς να δημιουργούν ανταγωνισμό μεταξύ των επαγγελματιών των Rent a Car.

Ο βιομηχανικά εξελιγμένος τρόπος κατασκευής του , μας επιτρέπει να τα κατασκευάζουμε, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα,  πάντοτε τηρουμένων των αναλογίων, της χειροποίητης κατασκευής τους , και με τον σωστό και έγκαιρο προγραμματισμό να μπορούμε να τα παραδίδουμε αρκετά σύντομα.

Εαν έχετε και άλλες απορίες θα βρείτε μερικές απαντήσεις στην σελίδα FAQ ή καλεστε μας να απαντήσουμε άμεσα στα ερωτήματά σας. 

"KERABOSS" 365 ALL YEAR ROUND EVERY SEASON / EVERY REASON

Τεχνικά Στοιχεία

Μάρκα – Μοντέλο

Κατηγορία

KERABOSS SUPER K

Μ1 επιβατηγό

Κινητήρας

Σύστημα μετάδοσης κίνησης

Mitsubishi,
Κυβισμός / ισχύς HP: 1000cc/ 72HP
Καύσιμο/lt.ρεζερβουάρ: βενζίνη/32lt

ΑΥΤΟΜΑΤΟ & σειριακό,
5-τάχυτο

Φρένα

Διαστάσεις

ESP (Electronic Stability System)      ABS (Anti-lock Braking System)
HAS (Hill Start Assist)
ASC (Acceleration Skid Control) Δισκόφρενα Μπροστά              Ταμπούρα Πίσω                                 

Μήκος (mm): 3375
Πλάτος (mm): 1560
Ύψος (mm): 1590
Μεταξόνιο (mm): 2150

Διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας

*****

Το “KERABOSS” διαθέτει ΚΑΙ όλα τα Ηλεκτρονικά Συστήματα οδήγησης για την ασφάλεια των πελατών σας.

Έχει γνωστή τεχνολογία και δοκιμασμένη, χωρίς δεσμεύσεις και δυσεύρετα ανταλλακτικά.
Φέρει κινητήρα Mitsubishi 1,0l (1000cc), τον γνωστό και υπερανθεκτικό κινητήρα, που έχει χρησιμοποιηθεί και στην γενιά του smart 451 (του διασημότερου παγκόσμιου μοντέλου), από το οποίο φέρει και τα ίδια ηλεκτρονικά μέρη.