ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ KAI ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ “KERABOSS SUPER K”

Με την προϋπόθεση, ότι έχετε διαβάσει τις πληροφορίες που δίνονται στις προηγούμενες σελίδες του website μας, για να μπείτε στην φιλοσοφία των οχημάτων KERABOSS, παρακάτω υπάρχουν ορισμένες σύντομες απαντήσεις, σε απορίες που ίσως να έχει κάποιος ενδιαφερόμενος για το KERABOSS.
Εάν παρόλα αυτά, έχετε κάποια ερώτηση που δεν απαντάμε στην παρακάτω λίστα ή σε ολόκληρο το website, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας να σας δώσουμε την απάντηση.

Είναι η πρωτοπόρος εταιρεία κατασκευής επιβατικών οχημάτων, που κατασκευάζει το “KERABOSS SUPER K”, το πρώτο ελληνικό αυτοκίνητο, που κυκλοφορεί επισήμως, εγκεκριμένο και πιστοποιημένο από το ελληνικό κράτος.
Την ιστορία μας στον χώρο του αυτοκινήτου, που ξεκινάει από το 1966 μπορείτε να την δείτε στην σελίδα “Ιστορία”
Η KERABOSS CARS MANUFACTURING για την κατασκευή των οχημάτων της, συνεργάζεται “δορυφορικά” , με πολλές ελληνικές βιομηχανίες , βιοτεχνίες , μικρούς κατασκευαστές κλπ, με την κατάλληλη τεχνογνωσία και εξειδίκευση ο κάθε ένας στον τομέα του.

Το KERABOSS είναι το πρώτο ελληνικό αυτοκίνητο που κυκλοφορεί επισήμως. Δεν είναι αυτοκίνητο που στηρίζεται σε μετατροπή άλλου οχήματος ή συναρμολόγηση με την χρήση πλαισίου άλλου υπάρχοντος κατασκευαστή.
Το KERABOSS έχει δικό του σασί και αριθμό πλαισίου διεθνούς κατασκευαστή και αποτελεί νέο όχημα.
Το KERABOSS είναι νέο αυτοκινητικό brand και κατασκευάζεται με υπερηφάνεια στην Ελλάδα.

Το KERABOSS είναι σαν το τζιν παντελόνι, που το φοράς όλες τις εποχές και για όλες τις περιστάσεις.
Με μπλέιζερ για την δεξίωση, με τshirt για βόλτα , με μαγιό για την παραλία, σχισμένο ξεβαμμένο, αρκεί να είναι στιλάτο και εσύ και αυτό. Έτσι και το KERABOSS είναι όχημα ιδιαίτερου Lifestyle για ιδιαίτερους ανθρώπους.
Έχει έναν διαχρονικό military χαρακτήρα, που το καθιστά μονίμως επίκαιρο.
Το “KERABOSS SUPER K”, είναι ένα ΝΕΟ αυτοκίνητο και όχι άλλο ένα. Όταν το αποκτήσετε, μπαίνετε σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο, συναρπαστικού lifestyle, ελευθερίας, νεανικότητας, οδηγικης απόλαυσης. Κατασκευασμένο για να ζει κανείς μαζί του 365 μέρες το χρόνο.

Το KERABOSS είναι αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής και χειροποίητο.
Κατασκευάζεται από τα ακριβότερα υλικά, όπως ο πολυεστέρας(fiberglass), που χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων, για τα super car, τα σκάφη, τα yacht και την Nasa.
Το πολυεστερικό του αμάξωμα και το γαλβανιζε πλαίσιο – σασί του, το καθιστούν σχεδόν αλώβητο από τα αλάτια της θάλασσας στα νησιά και του προσδίδουν πολλαπλές αντοχές.
Μπορεί δε, να επισκευαστεί απλά και γρήγορα, από οποιονδήποτέ έχει απλές γνώσεις πολυεστέρα.
Ο περιορισμένος αριθμός αυτοκινήτων που παράγονται και ο κατασκευαστικός του χαρακτήρας, το κατατάσσουν στην κατηγορία των Limited Edition αυτοκινήτων.

Έχει γνωστή τεχνολογία και δοκιμασμένη, χωρίς δεσμεύσεις με δυσεύρετα ανταλλακτικά.
Φέρει κινητήρα Mitsubishi 1,0l (1000cc) 3Β21τον γνωστό και υπερανθεκτικό κινητήρα, που έχει χρησιμοποιηθεί και στην γενιά του smart 451( του διασημότερου παγκόσμιου μοντέλου), από το οποίο φέρει και τα ίδια ηλεκτρονικά μέρη, με τις απαραίτητες μετατροπές.
Αυτό σημαίνει, ότι εάν δεν βρίσκεστε στην Αθήνα για να το φέρετε στην βάση της KERABOSS, μπορεί να επισκευαστεί σε όποιο σημείο της Ελλάδος και του πλανήτη χρειαστεί, σε εξειδικευμένα συνεργεία ή συνεργεία εξοικειωμένα με την συγκεκριμένη τεχνολογία.
Τα αναλώσιμα του μπορούν να βρεθούν οπουδήποτε είτε γνήσια είτε after market σε όλα το φάσμα των τιμών.
Έχει επίσης κατασκευαστεί με τρόπο που επιτρέπει να γίνονται οι επισκευές και οι αλλαγές των αναλωσίμων, με τον ευκολότερο τρόπο για τους μηχανικούς δίνοντάς τους με εύκολη πρόσβαση.

Υπάρχουν χίλιοι λόγοι, αλλά ο σημαντικότερος είναι γιατί σου αρέσει και σου ταιριάζει!.
Γιατί είσαι και αισθάνεσαι ιδιαίτερος άνθρωπος και σε βοηθάει σε αυτό!.
Γιατί είναι αυτοκίνητο ζωής!.
Αν για εσένα το KERABOSS δεν είναι το “ομορφότερο” αυτοκίνητο του κόσμου, τότε δεν του ταιριάζεις.

H δυναμική του εμφάνιση και ο military σχεδιαστικός του χαρακτήρας, παραπέμπουν σε off road όχημα.
Τα ηλεκτρονικά του συστήματα, όπως το antispin, το βοηθούν να ανταπεξέρχεται σε δύσκολους δρόμους ( όχι ακραίες συνθήκες) και φυσικά να δίνει και την απόλαυση μιας off road βόλτας και διασκέδασης.
Ωστόσο, ασχέτως εάν ανταπεξέρχεται , δεν έχει κατασκευαστεί ειδικά ως off road όχημα, οποίος θελήσει να του κάνει τέτοια χρήση, απαραίτητος προϋπόθεση είναι να έχει και τις ανάλογες οδηγικες γνώσεις.

Το KERABOSS είναι πιο σταθερό και από τα πιο “καλοστημένα” αγωνιστικά αυτοκίνητα, με κορυφαία στρεπτική ακαμψία, με μοναδική οδηγικη συμπεριφορά και απόλαυση, με καταπληκτικά φρένα και απίστευτη ευστάθεια.
Με τα  All Terrain M&S 205/70/R15  ελαστικά του,  έχει πολύ ωραία απόσβεση κραδασμών και περνάει ευκολότερα και πιο μαλακά του κακοιύς δρόμους. 

Μια οδηγική επίδειξη θα σας πείσει, επιβεβαιώνοντας την επιθυμία σας να το αποκτήσετε.

Απλή φροντίδα και αγάπη χρειάζεται και τακτικότητα στα servιce, όπως κάθε 7,000km ή μια φορά τον χρόνο για την αλλαγή των λαδιών και των φίλτρων.

Τα KERABOSS είναι χειροποίητα οχήματα και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας, στο χρώμα και στο look που επιθυμείτε όπως long cabin , short cabin, και άλλα. Ωστόσο, όταν σας έρθει η επιθυμία άμεσης αγοράς, ρωτήστε μας, διότι μπορεί να υπάρχει και κάποιο διαθέσιμο για άμεση αγορά, εκείνη την στιγμή.

Όπως όλα τα οχήματα. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες και μπορείτε να το παραλάβετε ασφαλισμένο με full καλύψεις και στις καλύτερες τιμές.

Αυτή την στιγμή η τελική τιμή λιανικής ( μετά φόρων και ΦΠΑ) του KERABOSS είναι 26.800€. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι το οικονομικότερο όχημα της κατηγορίας του, χειροποίητου, factory built, πολυεστερικού οχήματος σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Μπορείτε να τα δείτε στον χώρο που διατηρούμε από το 1975 και όπου γεννήθηκαν όλα. Στην Λεωφόρο Βριλησσου 19, Τ.Κ 11476, Αθήνα

Βεβαίως μπορείτε. Είναι τιμή μας και χαρά μας, το KERABOSS το πρώτο ελληνικό αυτοκίνητο που κυκλοφορεί επίσημα, να βρίσκεται στους Ευρωπαϊκούς και όχι μόνο, δρόμους. 

Και ΤΕΛΟΣ σας λέμε, ότι το KERABOSS παραδίδει ότι ακριβώς υπόσχεται, χωρίς ποτέ να διαφημίζει κάτι που δεν μπορεί να πετύχει…. (@ 4TROXOi)