KERABOSS SUPER K

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

To KERABOSS παραδίδει ότι ακριβώς υπόσχεται, χωρίς ποτέ να διαφημίζει κάτι που δεν μπορεί να πετύχει.

Το KERABOSS είναι ένα νέο αυτοκίνητο
και όχι άλλο ένα!

Αυτό υπήρξε, το κυρίαρχο κριτήριο, για την σύλληψη και την υλοποίηση του αυτοκινήτου. Να είναι μοναδικό, να ξεχωρίζει από όλα τα αλλά αυτοκίνητα και με αυτό τον τρόπο να κάνει και τον οδηγό / ιδιοκτήτη του μοναδικό, ευτυχισμένο και ξεχωριστό.
Η βασική μας αρχή, είναι να κάνεις κάτι που θα διαφέρει και δεν θα μπει σε σύγκριση.
Να είναι δηλαδή, αυτό το κάτι άλλο το διαφορετικό.
Ποτέ δεν κατασκευάσαμε κάτι που ήδη υπήρχε και που θα μπορούσε να το κάνει, κάποιο εργοστάσιο μαζικής παραγωγής.
Σκοπός μας λοιπόν, δεν ήταν να κατασκευάσουμε ένα αυτοκίνητο για να προστεθεί στα υπόλοιπα. Ούτως ή άλλως υπάρχουν τα πάντα και αυτή είναι δουλειά, των εργοστασίων μαζικής παραγωγής.

Η ιδιαίτερη εμφάνιση του, η απόλαυση της οδήγησης του, η κορυφαία στρεπτική του ακαμψία, τα μοναδικά φρένα του, η απίστευτη ευστάθειά του, η τέλεια και επιτηδευμένη απλότητα του, σε προκαλούν να το αποκτήσεις και να μην μπορείς να το αποχωριστείς.
Το military στιλ του, είναι διαχρονικό, καθιστώντας το μονίμως επίκαιρο.
Ο cabrio- με πολύ ιδιαίτερο τρόπο σχεδιασμός του-, επιτρέπει διάφορες «μεταμορφώσεις», ανάλογα με το τι επιθυμεί ο καθένας.
Η μπροστινή κουκούλα, ανοίγει σε 2 επίπεδα, μισή ή ολόκληρη και το πίσω  τζάμι (soft Top) μαζεύεται δημιουργώντας μια απίθανη turbo ροή φυσικού αέρος.
 Στο πίσω καπό, μπορούν να καθίσουν άτομα και να απολαύσουν το καφέ τους ή το snack τους.
Τα καθίσματα είναι και ανακλινόμενα και πέφτουν μπροστά στην πλάτη των οποίων ακουμπάς και ξαπλώνεις σε όλο το μήκος του αυτοκινήτου, σε κάποια στιγμή που θέλεις να ξεκουραστείς ή να απολαύσεις ένα ωραίο δειλινό ή και τα αστέρια.
Επιπλέον αποσπώνται οι πόρτες , το καμπινάκι και η κουκούλα και μένει Super Cabrio με τα Roll Bar για το απόλυτο Summer Editon.

Τα υλικά κατασκευής του, όπως το πολυεστερικό του αμάξωμα και το γαλβανιζέ σασί του, δεν σκουριάζουν , δεν σαπίζουν, παραμένουν σχεδόν αλώβητα από το αλάτι της θάλασσας , πράγμα που προσφέρει μακροζωία και πολύ μικρή ασχολία για συντήρηση. Γεγονός που καθιστά τα οχήματα KERABOSS, ιδανικά και για τα γραφεία ενοικιάσεων οχημάτων στα νησιά μας.

Είναι ένα όχημα εντελώς διαφορετικό, κατασκευασμένο για να ζει μαζί του όπως επιθυμεί ο καθένας.
Κινείται σε εντελώς διαφορετική σφαίρα, σε σχέση με τα καθημερινά αυτοκίνητα
Με διαφορετικότητα, ξεγνοιασιά και καθημερινές απολαύσεις που βγάζουν το μυαλό από την ρουτίνα της καθημερινότητας.
Αυτός είναι ο προορισμός του. Το ξεχωριστό – συναρπαστικό Lifestyle, που κάνει έναν άνθρωπο πάντα επίκαιρο και ιδιαίτερο.

Το KERABOSS είναι αυτό που λείπει από την ζωή μας, αυτό που πάντα αναζητάμε, είναι αυτό το κάτι άλλο, το ανέμελο , το συναρπαστικό, αυτό που κάνει την ζωή αλλιώς. Η ζωή δεν περιμένει, πρέπει να την ζεις, την κάθε της στιγμή και να την απολαμβάνεις, αυτή ήταν η έμπνευση μας.

Ένα όχημα για όλες τις εποχές του χρόνου, τέλειο, σύγχρονο, πάντα διαχρονικό και επίκαιρο, που θα κάνει τον οδηγό του και ιδιοκτήτη να νιώθει, εκτός από ασφαλής, μοναδικός και ξεχωριστός .

Η εμφανισιακή του ιδιαιτερότητα, σε συνάρτηση με τον περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων που παράγονται, το κατατάσσει στην κατηγορία των “Limited Edition” αυτοκινήτων.

Τεχνικά Στοιχεία

Μάρκα – Μοντέλο

Κατηγορία

KERABOSS SUPER K

Μ1 επιβατηγό

Κινητήρας

Σύστημα μετάδοσης κίνησης

Mitsubishi,
Κυβισμός / ισχύς HP: 1000cc/ 72HP
Καύσιμο/lt.ρεζερβουάρ: βενζίνη/32lt

Αυτόματο & σειριακό,
5-τάχυτο

Φρένα

Διαστάσεις

Μήκος (mm): 3375
Πλάτος (mm): 1560
Ύψος (mm): 1590
Μεταξόνιο (mm): 2150

Αυτόματο & σειριακό,
5-τάχυτο

Διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας

Photo Credits by Keraboss, Thanasis Karatzas, 4TROXOI, NEWSAUTO