Road Trip Series με το #KERABOSS : Μια Απόλυτη Ταξιδιωτική Εμπειρία – Προορισμός ΝΑΥΠΛΙΟ

“……. Με το KERABOSS να παραμένει συνεχώς στο πλευρό μας, να μας οδηγεί σε κάθε βήμα της περιήγησής μας, ο δρόμος μετατράπηκε σε μια «πίστα» ατελείωτης οδηγικής απόλαυσης και το ταξίδι μας σε μια συνεχή αίσθηση απόλαυσης και νεανικής ελευθερίας …..”

Καλοκαιρινή απόδραση στο ονειρικό Ναύπλιο με το KERABOSS!

Είναι Παρασκευή γλυκό απόγευμα καλοκαιριού και γεμάτοι ενθουσιασμό, ενέργεια και ανυπομονησία έτοιμοι για το ταξίδι μας προς το μαγευτικό Ναύπλιο. Οι βαλίτσες είναι γεμάτες ενέργεια και ανυπομονησία και το KERABOSS ο “wanderlust” πιστός μας φίλος, μας περιμένει, να ξεκινήσουμε μαζί το πανέμορφο και ευχάριστο ταξίδι μας.

Η σκέψη του Ναυπλίου, με το πανέμορφο Μπούρτζι και η απολαυστική οδήγηση του KERABOSS κάνει τις ώρες να περνούνε πολύ γρήγορα.

Μόλις φτάνουμε στο Ναύπλιο, η πρώτη εικόνα που αντικρύζουμε είναι το Παλαμήδη , αυτό το επιβλητικό και ιστορικό κάστρο που στέκεται δεσποτικά, αγκαλιάζοντας ολόκληρη την πόλη. Συνεχίζουμε στου δρόμους μέσα στην πόλη, με τα αριστοκρατικά κτήρια συναρπαστικής αρχιτεκτονικής, στα σοκάκια, με τα λουλούδια που στολίζουν τα παράθυρα και την θέα της θάλασσας.

Εκεί στην παραλία, μας περιμένει και το πολυφωτογραφημένο Μπούρτζι, στο οποίο τρέχουμε και εμείς να βγάλουμε, τις χιλιάδες φωτογραφίες που πάντα βγάζουμε, με το KERABOSS. Αυτή την φορά επιλέξαμε το χρώμα Desert Storm”, γιατί ταιριάζει με τα χρώματα των κάστρων και γενικώς με το τοπίο.

Αχ! Ναύπλιο, που «μοσχοβολάς» χαρά, ευτυχία και λαμπρή ιστορία. Πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος, με έναν «αέρα» άλλο, δεν σε αποκαλούν τυχαία το «Παρίσι της Ελλάδας».

Ξεκινήσαμε την περιήγησή μας, από την πλατεία που στέκει το άγαλμα του Μεγάλου και Σπουδαίου Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και συνεχίσαμε προς τα υψηλότερα σημεία του Ναυπλίου, τα κάστρα του. Το Παλαμήδι και την Ακροναυπλία, που έχουν πλούσια ιστορία και μοναδική πανοραμική θέα, που σου κόβει την ανάσα.

Με το KERABOSS, το οποίο δεν αφήσαμε ούτε μια στιγμή, «σκαρφαλώσαμε» στα κάστρα και αφεθήκαμε στη μαγεία της εκπληκτικής τους θέας. Οι πέτρινοι τοίχοι, τα στενά δρομάκια και η αίσθηση του να ταξιδεύεις πίσω στο χρόνο είναι όλα συναρπαστικά.

Όπως λέει και το τραγούδι: «Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η γη με ζωγραφιά». Μια υπέροχη ζωγραφιά είναι όλο το Ναύπλιο.

Κατεβήκαμε από το KERABOSS, μόνο για λίγη ώρα, ώστε να απολαύσουμε την κολύμβηση στα κρυστάλλινά γαλάζια νερά της Αρβανιτιάς, στα τείχη της Ακροναυπλίας, και λίγο αργότερα στην παραλία της Καραθώνας με την υπέροχη αμμουδιά της και τη ζεστή της θάλασσα.

Το KERABOSS ήταν παρκαρισμένο πάντα υπό την υψηλή επίβλεψη του Παλαμηδίου.

Με το KERABOSS να παραμένει συνεχώς στο πλευρό μας, να μας οδηγεί σε κάθε βήμα της περιήγησής μας, ο δρόμος μετατράπηκε σε μια «πίστα» ατελείωτης οδηγικής απόλαυσης και το ταξίδι μας σε μια συνεχή αίσθηση απόλαυσης και νεανικής ελευθερίας.

Με αναμνήσεις γεμάτες εικόνες και χρώματα και την καρδιά μας γεμάτη από την αγάπη, τις ευχές και την υπερηφάνεια του κόσμου, ειδικότερα των ντόπιων, για το ελληνικό αυτοκίνητο, που αντίκρυζαν με χαρά και ξαφνικά μπροστά τους στην πόλη του Ναυπλίου, αφήνουμε ένα μέρος της καρδιάς μας εδώ, με την υπόσχεση να επιστρέφουμε ξανά και ξανά….

Το αυτοκίνητο KERABOSS δεν είναι απλώς ένα μεταφορικό μέσον. Είναι τρόπος ζωής.

To KERABOSS που επιλέξαμε για αυτό το ταξίδι είναι η έκδοση “Desert Storm Edition”

Ακολουθεί ολόκληρο το οδοιπορικό μας, σε σύντομα και ευχάριστα video, με τα οποία θα νοιώσετε ότι ήσασταν και εσείς εκεί.

Πατηστε επανω στa video που ακολουθούν για να τα δείτε.

KERABOSS DESERT STORM

Για περισσότερα :

Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο youtube για περισσότερα video.

Επισκεφθείτε την σελίδα μας στο facebook για ακόμα περισσότερα νεα για το KERABOSS.

Σας ευχαριστούμε