Road Trip Series με το #KERABOSS: Μια Απόλυτη Ταξιδιωτική Εμπειρία – Προορισμός ΚΡΗΤΗ

“…… Με το KERABOSS, το ταξίδι είναι πολλά περισσότερα από έναν απλό προορισμό, είναι η απόλαυση κάθε στιγμής της διαδρομής …..”.

Επιτέλους, η μέρα έφτασε το KERABOSS να μπει στο FESTOS και να ξεκινήσουμε το απολαυστικό Road Trip μας στην πανέμορφη και εξωτική Κρήτη.

Με το ΚΕRΑBΟSS, τον απόλυτο ταξιδιωτικό σύντροφο, ταξιδεύεις ανέμελα όπου και εάν επιλέξεις! Νιώσαμε σαν αληθινοί περιηγητές, κάνοντας ατελείωτα χιλιόμετρα, περνώντας μέσα από μοναδικά τοπία και «θεότρελες» ακτές. Τι να πρωτοκοιτάξεις, τι να πρωτοανακαλύψεις, όλα ήταν απλά φανταστικά! Ένας πραγματικός “wanderlust” φίλος, που μαζί του ζεις τον κόσμο με πάθος και περιπέτεια! Εκεί όπου ο κάθε δρόμος οδηγεί σε νέες ανακαλύψεις και όπου η οδήγηση γίνεται μια μοναδική εμπειρία.

«Μεταμορφώσαμε» το KERABOSS στην cabrio μορφή του, με την οροφή να πέφτει με ευκολία προς τα πίσω, απολαμβάνοντας τον καλοκαιρινό αέρα που άγγιζε τα μαλλιά μας.

Έτσι ξεκίνησε το συναρπαστικό ταξίδι τεσσάρων ημερών, γιατί τόσες είχαμε στο πρόγραμμα μας, από τον Άγιο Νικόλαο, την Χερσόνησο, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, έως τα Χανιά και τον Κίσσαμο σχεδόν, μέσα από γραφικά χωριά, μοναδικά αξιοθέατα, περνώντας από λαμπερές παραλίες και διασκεδαστικά αυτοκινητιστικά μονοπάτια. Κάθε στιγμή προσέφερε ένα νέο τοπίο, μια νέα ομορφιά και το KERABOSS μας πήγαινε αδιαμαρτύρητα.

Με το ξεκούραστο και αγχολυτικό του οδήγημα, την στιβαρότητά του, με την καταπληκτική του στρεπτική ακαμψία και τα μοναδικά του φρένα, που προσφέρουν την σιγουριά της οδήγησης, που σε προκαλεί να το οδηγείς ασταμάτητα.

Σε κάθε στιγμή του ταξιδιού μας μαζί με το KERABOSS, βρισκόμασταν μπροστά σε νέα μαγευτικά τοπία και ανεξερεύνητες διαδρομές. Και με τα χέρια στο τιμόνι και την καρδιά γεμάτη ενθουσιασμό, ανακαλύπταμε την Κρήτη με τον δικό μας τρόπο.

Η Κρήτη είναι ατελείωτη και άφθονη, γεμάτη εκπλήξεις και εμείς δεν μπορούσαμε να περιμένουμε να τις ανακαλύψουμε όλες!

Η θάλασσα αγκάλιαζε κάθε σημείο του τεράστιου αυτού νησιού, με τα νερά της να λάμπουν σαν πανάκριβο κόσμημα. Τα κρητικά βουνά υψώνονταν με υπερηφάνεια. Τα αρώματα των κρητικών φαγητών μύριζαν στον αέρα και μας προκαλούσαν να δοκιμάσουμε κάθε νοστιμιά που είχε να προσφέρει η τοπική κουζίνα.

Στην Κρήτη η φιλοξενία δεν είναι απλά ένας όρος, είναι μια καρδιά που χτυπά ζεστά. Είναι το μέρος που δεν νιώθεις ποτέ μόνος. Οι άνθρωποι, φιλικοί, ευγενικοί, αυθόρμητοι, μας υποδέχονταν σαν παλιούς φίλους, μοιράζονταν μαζί μας τις ιστορίες τους, αλλά και τον θαυμασμό τους για το KERABOSS.

Το σπουδαιότερο για εμάς συναίσθημα ήταν η χαρά και το ξάφνιασμα των ματιών, ντόπιων και τουριστών που έβλεπαν ξαφνικά μπροστά τους το KERABOSS.

Η απόλαυση της οδήγησης του αυτοκινήτου KERABOSS, ο θαυμασμός των τουριστών και των ντόπιων, σε όποιο μέρος και εάν βρεθήκαμε, το αίσθημα ελευθερίας που νιώθεις στην Κρήτη, μας χάρισαν αξέχαστα ευχάριστα συναισθήματα, αναμνήσεις και υπερηφάνεια που θα μας συντροφεύουν για πάντα.

Με το KERABOSS, το ταξίδι είναι πολλά περισσότερα από έναν απλό προορισμό, είναι η απόλαυση κάθε στιγμής της διαδρομής.

Με αυτόν τον πιστό φίλο στο πλευρό σου, έχεις χίλιους λόγους να μην σταματάς ποτέ να εξερευνάς νέα μέρη, να ζεις περιπέτειες, και να απολαμβάνεις αυτές τις μικρές στιγμές της ζωής που μένουν στο τέλος του “ταξιδιού”.

“Το αυτοκίνητο KERABOSS δεν είναι απλώς ένα μεταφορικό μέσον. Είναι τρόπος ζωής.”

Άγιος Νικόλαος

To KERABOSS που επιλέξαμε για αυτό το ταξίδι είναι η 4θεσια έκδοση “Summer Edition” Olympic White, με την μεγάλη καμπίνα.

Για περισσότερα :

Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο youtube για περισσότερα video.

Επισκεφθείτε την σελίδα μας στο facebook για ακόμα περισσότερα νεα για το KERABOSS.

Σας ευχαριστούμε