ΒΕΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ : Παρουσίαση του Τομέα “Γυναικείας Επιχειρηματικότητας” του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 , ώρα 18:00 Ακαδημίας 18 , στην αίθουσα συνεδριάσεων του επιμελητηρίου.

Ευχαριστούμε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΒΕΑ) για την πρόσκληση της Stella Keraboss στην παρουσίαση του τομέα «Γυναικείας Επιχειρηματικότητας», όπου θα μιλήσει για το ταξίδι δημιουργίας του αυτοκινήτου “KERABOSS” και θα εξηγήσει τα νέα επιχειρηματικά σχέδια και στόχους.

Μέσα από την εμπειρία της, ίσως εμπνεύσει και προτρέψει και άλλες γυναίκες (και όχι μόνο) να ακολουθήσουν τα Όνειρα τους, να Βιώσουν το Ταξίδι της Δημιουργίας και να θέσουν τους επαγγελματικούς τους στόχους σε προτεραιότητα.

Η συμμετοχή της σκοπό έχει να αναδείξει την σημαντικότητα της γυναικείας παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο και την Δύναμη της Αποφασιστικότητας και της Αφοσίωσης.

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 ωρα 18:00 , Ακαδημίας 18, αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου

Υ.Σ
Η παρουσίαση αυτή του ΒΕΑ, αφορά όσους ενδιαφέρονται για το επιχειρείν, όσους προτρέπονται και τους ενδιαφέρουν τέτοιου είδους δράσεις και πρωτοβουλίες και γενικώς είναι στην σφαίρα του ενδιαφέροντος τους ή βρίσκουν κάτι ενδιαφέρον σε αυτό.